Επιστολές αναγνωστών / Αναδημοσιεύσεις απόψεων

Προεκλογικός καθημερινός Καζαμίας

Δευτέρα 19 Γενάρη (7 και σήμερα...)

| 20/01/2015

Μπήκαμε και επίσημα στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου. Το Περιοδικό, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργάτη του (δύσκολων αποστολών) BerdeS GioZ,  κάθε μέρα μέχρι και την επόμενη Δευτέρα μετά τις εκλογές θα σας ενημερώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Enjoy and stay tuned!


Νέα σεισμική δόνηση σήμερα το πρωί με επίκεντρο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Συνελήφθη ο κ. Σπυράδωνης Γεωργιάδης την ώρα που μετακινούσε τεκτονικές πλάκες σε εστιακό βάθος 37,5 χιλιομέτρων.

seismos-endeiksi-arxeio-2

Η ΟΑΚΚΕ δεν κατεβαίνει τελικά στον εκλογικό στίβο μετά από προβοκάτσια της κινέζικης πρεσβείας καθώς τα τυπωμένα ψηφοδέλτια της ανέγραφαν τοποθεσίες της ρωσικής ομοσπονδίας (π.χ εκλογική περιφέρεια Ιρκούτσκ, Καμτσάτκα, Κρασνογιάρσκ κλπ)

hqdault

Την Πέμπτη, στο Σύνταγμα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ θα επικρατεί σιβηρικό ψύχος ενώ στην Ομόνοια (προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ) κουβανέζικη ζέστη… (ή μήπως το ανάποδο;)
ΔΗΜΑΡίτες κυανόκρανοι -που λόγω της κοινής καθόδου θα φορούν πράσινους οικολογικούς μπερέδες πλήρως ανακυκλώσιμους- παίρνουν ήδη θέσεις στην ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στις 2 συγκεντρώσεις.

14000858-640x400

Ο κ. Βορίδης, βετεράνος σκαπανεύς στην τελευταία μάχη του εμφυλίου απείλησε πως θα κόψει με τσεκούρι τα μισοκαμμένα από τις ναπάλμ δέντρα του Γράμμου αν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν δε ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο απόλυτης πλειοψηφίας του κόμματος της αριστεράς στη νέα βουλή απάντησε εκνευρισμένος: Αυτό(α)δύναμον να συμβεί αυτό!

Πηγή φωτό : ρεσπέντζα

Πηγή φωτό : ρεσπέντζα



Ο αξιολάτρευτος κ. Θάνος-Γλαύκος Τζήμερος δεν κατέρχεται σε αυτές τις εκλογές καθώς τραπεζάκια πολιτικών νεολαιών του έφραζαν τον δρόμο προς την αυτοδυναμία. Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε το MAD TV και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ.

Screenshot_19_12

Ο κ. Γεώργιος Ανδρέα του Γεωργίου Παπανδρέου σαρώνει σε όλες τις μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στα ΚΑΠΗ του νομού Λασιθίου. Τα γραφεία του ΚΙΔΗΣΟ κατεκλύσθησαν από τενεκέδες έξτρα ξεπαρθενιασμένου λαδιού. Ο πρώην πρωθυπουργός σε μια κίνηση ανταπόδοσης της αΓΑΠης του Λαού αναφώνησε: -Λιόπανα υπάρχουν!

gap6

Τα δύο Μ-Λ αναζητούν τρίτο για παράτολμη σχέση.

FINAL-LOGO-2-702x220

Αμφίδρομη καταγγελία του ΕΕΚ και της ΟΚΔΕ για την χρήση του αριθμού 4 στο σφυροδρέπανο του εμβλήματός τους. Κλήθηκε η Μαθηματική Εταιρία ως επιδιαιτητής.

Εκ παραδρομής η ΧρυσΑυγή κατεβαίνει με πλήρεις συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Αλβανίας. Τα ψηφοδέλτια απεστάλησαν συνοδεία ελληνοαλβανικού λεξικού του Μάρκου Μπότσαρη.

Το Ποτάμι επιθυμεί την αντικατάσταση της παραδοσιακής κάλπης με καφάσι. Αναστάτωση στην κεντρική λαχαναγορά από την έλλειψη που θα επακολουθήσει.




Ο Θόδωρος Πάγκαλος ανασκεύασε τις δηλώσεις του περί αυτοκτονίας σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας χαρακτηριστικά: Θα δικαιωθώ μετά θάνατον! (τον δικό μας)

pagkalos

Διάσπαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ καθώς μέλη της κατηγόρησαν την ηγετική ομάδα για εσκεμμένη πρόκληση σακχαροδιαβήτη σε παλαίμαχους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα.

antarsya marsΤο ΚΚΕ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ψήφου εμπιστοσύνης στον Κερένσκι φωνάζοντας χαρακτηριστικά: κάντε εσείς κυβέρνηση το Φλεβάρη και θα τα πούμε ένα χεράκι τον επόμενο Οχτώβρη.

122894

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος μοτοσυκλέτα τύπου ZUNDAPP ο κ. Φώτιος-Φανούριος Κουβέλης, επικεφαλής του σχηματισμού Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ μετά από κοινή συνέντευξη τύπου με τον κ. Χρυσόγελα. Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός δικαιολογήθηκε πως δοκίμασε στην πράξη την συνεργασία πίνοντας ένα τελάρο μπίρες Heineken που του πρόσφερε ο εκλογικός του συνέταιρος.

kouvelis

O κ. Βαγγέλης Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρώην συνδιεκδικητή της προεδρίας του ΠαΣοΚ κ. Παπανδρέου ως διασπαστή της παράταξης που ίδρυσε ο κ. Βασίλης Λεβέντης.




Και μην ξεχνάτε: ένας είναι ο εχθρός, ο Γρηγόρης Ψαριανός!

apoxi

[ΥΓ: Με αυτό θα ασχοληθούμε αύριο…]

samaras

Η φωτό απαλλοτριώθηκε από την σελίδα του Σπύρου Δερβενιώτη στο facebook.