Δημοσιοποίησαν αποσπασματικά και εν αγνοία της GPO δημοσκόπηση που διενεργεί η ίδια!

Τηλεοπτική πραξικοπηματική ασυδοσία 3 μέρες πριν το δημοψήφισμα

| 02/07/2015

Απίστευτα πράγματα! Η πρώτη δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει μπροστά ελαφρά το “ΝΑΙ” δεν είναι ολοκληρωμένη και δόθηκε στη δημοσιότητα αποσπασματικά και χωρίς την έγκριση της εταιρείας που τη διενεργεί. Αυτό καταγγέλλει η ίδια η εταιρεία, η γνωστή GPO.

Η ανακοίνωση της εταιρείας συνεχίζει πως η ίδια “δεν φέρει καμία ευθύνη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των συμφερόντων της”… Την δημοσιοποίηση “πήραν πάνω τους” κανάλια όπως το MEGA και ενημερωτικά sites όπως της Athens Voice…

Φυσικά πρόκειται για καραμπινάτη και πραξικοπηματική προσπάθεια αλλοίωσης της δημόσιας συζήτησης και αρνητικού επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Αναρωτιόμαστε : Ένα όργανο που λεγόταν κάποτε ΕΣΡ και ασχολιόταν συνήθως με ομοφοβικά πρόστιμα υφίσταται άραγε ακόμη, η μπα;

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της GPO:

Εν αγνοία της GPO και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της εταιρίας, δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά ευρήματα τμήματος έρευνας σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Για το γεγονός αυτό, η GPOδηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των συμφερόντων της.

Επισημαίνουμε ότι ο νόμος επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών με τη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων ερευνών – δημοσκοπήσεων. Αυτό όμως πρέπει να γίνεται με υπεύθυνο και ολοκληρωμένο τρόπο και τη συμμετοχή των εταιριών δημοσκοπήσεων, όπως ο νόμος ορίζει. Αυτό ισχύει πάντοτε, αυτό πρέπει να ισχύσει και τώρα μπροστά σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση του ελληνικού λαού.