Φέτος δεν πάμε Eurovision – στηρίζουμε ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Συναυλία Κυριακή 5 Μαΐου, στις 8μμ, στο Gagarin 205, Λ. Λιοσίων 205

| 30/04/2019

Σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση με αγαπημένους μουσικούς και καλλιτέχνες για να διασκεδάσουμε και να εκφράσουμε την αντίρρησή μας στη διοργάνωση της φετινής Eurovision στο Ισραήλ.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί τον διαγωνισμό της Eurovision ως μέρος της επίσημης στρατηγικής του με σκοπό να παρουσιάσει “το καλό πρόσωπο του” και να αποσπάσει την προσοχή από τα συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου κατά των Παλαιστινίων. Οι Παλαιστίνιοι έχουν απευθύνει έκκληση προς τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), τα συμμετέχοντα κράτη, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και το ευρύτερο κοινό να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Μαζί με τον Roger Waters, που έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Ντούσκα να ακυρώσει τη συμμετοχή της το BDS Greece καλεί την εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό να κάνει το βήμα και να αρνηθεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ.

Αντ’ αυτού την καλούμε να έρθει να ερμηνεύσει το τραγούδι της “Better Love” στην συναυλία μας, την Κυριακή 5 Μαΐου στο Gagarin205 με συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Ονόματα καλλιτεχνών:

Σπύρος Γραμμένος

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Γιάννης Μπιλίρης & Πλαν Μπι.

Ζωρζ Πιλαλί

Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ (Ελληνοφρένεια)

Lost bodies

Υπόγεια Ρεύματα

Beggars

Mc Yinka

DJ set: ST. BANGERZ

 

Ενδεικτική συνεισφορά για να καλυφθούν τα έξοδα της συναυλίας: 5 ευρώ