Γιάννης Αγγελάκας: Δυο λόγια ακόμα και μια υπογραφή για την Ηριάννα

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

| 25/06/2017

Μετά τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, θέση υπέρ της απελευθέρωσης της Ηριάνας πήρε και ο Γιάννης Αγγελάκας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Εκεί ο τραγουδοποιός καταφέρθηκε εναντίον της δικαστικής απόφασης, που στερεί από μια νέα κοπέλα 13 χρόνια από την ζωή της βασισμένη σε ένα έωλο πειστήριο και μια εκδικητική πολιτική που ποινικοποιεί τις διαπροσωπικές σχέσεις και καλεί σε συλλογή υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση της.

Αναλυτική η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα:

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το μαντήλι που δήθεν φοράει στα μάτια της η θεά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Είναι διάτρητο και λοξοκοιτάει απ’ τη μια προστατευτικά προς τους πολιτικούς και οικονομικούς άρχοντές μας (δύο πολιτικοί όλοι κι όλοι μπήκαν στη φυλακή για καταχρήσεις δισεκατομμυρίων που γινόταν εις βάρος μας τόσα χρόνια και είναι και οι δύο ελεύθεροι πια) κι απ’ την άλλη απειλητικά και καχύποπτα προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς και βουβοί την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας, δικαιοσύνης και απλής λογικής στον τόπο μας.

Διαβάστε για την παράλογη και χωρίς σοβαρά στοιχεία καταδίκη της 29χρονης Ηριάννας (13 χρόνια χωρίς αναστολή) εδώ και ψηφίστε για να υποστηρίξετε την απελευθέρωσή της και τους ίδιους σας τους εαυτούς εδώ:

ΥΓ. Το «SURVIVOR» δεν είναι ένα γλυκό όνειρο, είναι ο εφιαλτικός εμπαιγμός του καθημερινού μας μόχθου για επιβίωση. Ξύπνα δεν ειν’ όνειρο το χιόνι που μας καίει.

Με πληροφορίες από το tvxs.gr