«Αν δεν φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις…»

5η Γιορτή Circulo Cooperativa στην παραλία Καραθώνα (Ναύπλιο), 21 Αυγούστου, 19.00

| 20/08/2015

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 το Circulo Cooperativa, παρουσιάζει την «5η Γιορτή Circulo Cooperativa» στην ελεύθερη (για όσο…και πάλι) παραλία της Καραθώνας.

Σε πείσμα των ημερών, κόντρα στην μιζέρια και τον μαρασμό που καταβάλει τις περισσότερες απόπειρες οργάνωσης οποιασδήποτε πολιτιστικής έκφρασης, απαντάμε με την μεγαλύτερη αυτό-οργανωμένη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού!

Με ώθηση από τους χιλιάδες ανθρώπους που συμμετέχουν μαζικά κάθε χρονιά υποστηρίζοντας έμπρακτα την πραγματοποίηση της Γιορτής, ετοιμάζουμε ένα μουσικό καταιγισμό ανάλογο των παλαβών εξελίξεων και σας περιμένουμε όλους να κρατήσουμε την φλόγα ζωντανή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Big Nose Attack, η Μαρία Κηλαηδόνη&the Goodfellas και οι Empty Souls, αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα…

Και όπως πάντα…για πάντα…. με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Υ.Γ. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, συμπαραστεκόμαστε στις αυτό-οργανωμένες δομές αλληλεγγύης της περιοχής μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους άπορους κρατούμενους των Δικαστικών φυλακών Ναυπλίου θα είναι μαζί μας στην παραλία της Καραθώνας. Συμβάλλουμε δυναμικά στην δράση τους όσοι και όπως μπορούμε.

circulo

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.circulo.gr/ για ενδιαφέροντα νέα όλο το χρόνο…