Διαχωρισμός χριστιανών προσφύγων...για την προστασία τους!

CSU: να δοθούν διαφορετικά καταλύματα στους...διωκόμενους -από μουσουλμάνους- χριστιανούς

| 05/10/2015

 «Οι Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) –αδελφό κόμμα του CDU (Χριστιανοδημοκράτες, της Άνγκελα Μέρκελ)- προτείνουν τον διαχωρισμό των χριστιανών από τους άλλους πρόσφυγες στα κέντρα υποδοχής, διότι δεν διακρίνονται όλοι οι πρόσφυγες από το πνεύμα της δυτικής ανεκτικότητας. Ο αντιπρόεδρος του CSU και πρώην υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χανς-Πέτερ Φρίντριχ εξέφρασε φόβους για την ασφάλεια των χριστιανών αιτούντων άσυλο στη χώρα και επιθυμεί να έχουν το δικαίωμα σε ένα ειδικό ασφαλές κατάλυμα στην περίπτωση που αισθάνονται ότι απειλούνται από τους ισλαμιστές.»

Αυτά αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κι εμείς θυμόμαστε ότι λίγες ημέρες πριν, η DW σε άρθρο της ανέφερε ότι ο εν λόγω αντιπρόεδρος δήλωνε στο “Passauer Neuen Presse” πως η απόφαση της Μέρκελ να επιτρέψει χιλιάδες προσφύγων να ταξιδέψουν ανεξέλεγκτοι και χωρίς να έχουν καταγραφεί από την Ουγγαρία προς τη Γερμανία συνιστά ένα «δίχως προηγούμενο πολιτικό λάθος». Επίσης δήλωνε την ανησυχία του για τον άγνωστο αριθμό μαχητών τού Ισλαμικού Κράτους που θα μπορούσαν να διεισδύσουν μέσω των προσφύγων στη Γερμανία, τονίζοντας ότι καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής ώστε να εκτίθεται σε τέτοιο κίνδυνο.

Το πρόβλημα του Φρίντριχ είναι οι ίδιοι οι πρόσφυγες και η προσπάθειά του έγκειται στο να μην ανοίξει τα σύνορα η Γερμανία. Βλέποντας, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να περάσει αυτή η αντίληψη, καθώς και τα αστικά μέσα πλέον στηρίζουν την εισροή κάποιου αριθμού προσφύγων που θα εξυπηρετήσουν τα σχέδια της περαιτέρω ανάπτυξης του κεφαλαίου τής Γερμανίας, στρέφει τα βέλη του εναντίον συγκεκριμένων προσφύγων, των μουσουλμάνων.

Winterklausur CSU Landesgruppe

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Welt: «Οι χριστιανοί είναι η πιο έντονα διωκόμενη θρησκευτική μειονότητα στον κόσμο». Και αναφέρει ότι οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες εγκαταλείπουν τις χώρες τους για να αποφύγουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες και δεν μπορεί η Δύση να τους ξαναφέρνει σε επαφή με αυτούς που θέλουν να αποφύγουν!!! Δηλαδή, με άλλα λόγια, οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες ταυτίζονται με τους ισλαμιστές τρομοκράτες και η Γερμανία πρέπει να σώσει τους Χριστιανούς από τα νύχια τους.

Συνεχίζοντας το…παραλήρημα λέει ότι «το να ελπίζουμε ότι όποιος περνά τα γερμανικά σύνορα ξαφνικά γεμίζει από το αίσθημα της δυτικής ανεκτικότητας» είναι «μια αφελής έως και αδαής άποψη». Για να καταλήξει στην εξής πρόταση: «Όποιος χριστιανός αισθάνεται ότι απειλείται στα κέντρα υποδοχής προσφύγων θα πρέπει να έχει το δικαίωμα σε ένα ξεχωριστό κατάλυμα. Ως χριστιανική δυτική χώρα έχουμε την υποχρέωση να συμπαραστεκόμαστε στους διωκόμενους χριστιανούς»

Στα παραπάνω δεν χρειάζεται παρά να αντιπαραθέσουμε την ρήση του Γκάντι, η οποία ταιριάζει ακριβώς για κάποιους τέτοιους τύπους, που -υποτίθεται- εκπροσωπούν την πολιτική ηθική της Δύσης. Όταν τον ρώτησαν –τον Γκάντι- τί πιστεύει για τον δυτικό πολιτισμό, απάντησε: «Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα»