Στήλη: Editorial

MakeNoise Fest Review:

Η γιορτή που ταίριαζε στα πρώτα γενέθλια του ToPeriodiko.GR

| 02/06/2015

Όλα έγιναν όπως έπρεπε και μια μεγάλη γιορτή με πολλές – πολλές διαφορετικές πλευρές σηματοδότησε την συνάντηση που επιδιώκαμε να υπάρξει στα πλαίσια της γιορτής για τον ένα χρόνο ToPeriodiko.GR.

Προβολές ταινιών μικρού μήκους από ταλαντούχους και ανήσυχους νέους σκηνοθέτες, έκθεση φωτογραφίας από φωτογράφους της ομάδας μας, συναυλίες και εκπληκτικά dj sets με κάποιους εκ των καλύτερων της Αθήνας.

O Δημήτρης -Χαΐνης- Αποστολάκης, οι Dirty Fuse και οι Gadjo Dilo, οι Semen of The Sun αλά και οι Cayetano, Blend Mishkin, Billa Quase + J Melik (Pad Trio) μαζί με κάποια από τα κακά παιδιά του stand – up comedy της Αθήνας, τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και τον Αριστοτέλη Ρήγα. Τους ευχαριστούμε όλους γιατί δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό.

Και πολύς – πολύς κόσμος. Κοντά στους χίλιους ανθρώπους υπολογίστηκε ο αριθμός όσων πέρασαν από τη γιορτή μας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους προσωπικά (αν ήταν δυνατόν) για τη στήριξη, αλλά και για τις στιγμές αυτής της βραδιάς που ήταν αν μη τι άλλο εκρηκτικές.

Ανανεώνουμε ραντεβού προφανώς μέχρι τα επόμενα γενέθλια αλλά και πιο νωρίς με μικρά και μεγάλα γεγονότα που σκοπεύουμε να σκαρώσουμε .Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά, να θυμάστε πως ότι και να γίνει ο παλιός κόσμος είναι πίσω μας και να μένετε πάσει θυσία ανήσυχοι και ανήσυχες.

[hr]

Φωτογραφίες MakeNoise

[hr]

Η προετοιμασία:

Και όλα όσα ακολούθησαν μέχρι το πρωί:

Εις το επανιδείν και … Stay tuned and unrest!