"Refugees go home" στο πανό οπαδών τού ΑΠΟΕΛ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ στηρίζει την ενέργεια με μια γελοία ανακοίνωση

| 16/09/2015

Οπαδοί της ομάδας ΑΠΟΕΛ Κύπρου, μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., είχαν το θράσος να αναρτήσουν πανό στο γήπεδο, στο οποίο έγραφαν «Πρόσφυγες πηγαίνετε σπίτι σας» (Refugees go home). Το συγκεκριμένο πανό αναρτήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στις 12 Σεπτέμβρη, λίγες ημέρες αφότου μέλη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ είχαν αναρτήσει φωτογραφία στην ιστοσελίδα του με αντίστοιχο (και πολύ χειρότερο μάλιστα) περιεχόμενο. «Οι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι», έγραφε το πανό της ιστοσελίδας, το οποίο κρατούν δύο φασίστες κάνοντας και χειρονομία. Το συμβάν της ιστοσελίδας το είχε, υποτίθεται, καταδικάσει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. κρατώντας, ωστόσο, και τότε μια στάση άκρως ρατσιστική στην ανακοίνωσή του.

Αυτή τη φορά, όμως, στην περίπτωση του πανό στο γήπεδο, έδωσαν πλήρη κάλυψη με μια ελεεινή ανακοίνωση. Να σημειώσουμε ότι ο αθλητικός σύλλογος ξεκαθάρισε στη σελίδα του στο facebook ότι: «Η ανάρτηση πανό στη κερκίδα του ΑΠΟΕΛ από μεμονωμένα άτομα, σε σχέση με τους πρόσφυγες, ουδεμία σχέση έχει με τις αξίες και τα ιδανικά της πλειοψηφίας του κόσμου μας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, «η πλειοψηφία των οπαδών ζητά από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να απομακρύνει αυτά τα άτομα και να διερωτάται γιατί να μην ληφθούν μέτρα ώστε να εξαφανιστούν από την κερκίδα της ομάδας τα φαινόμενα ρατσισμού

Διαβάστε την απαράδεκτη –και γελοία, εκτός των άλλων- ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ:   [Πηγή: philenews ]

 “Σε μια εποχή που η σημασία της λέξης “πρόσφυγας” έχει ξεφύγει από την καθαρή της ετυμολογία “αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα” και έχει πάρει την μορφή της καμουφλαρισμένης εισβολής των ισλαμικών στοιχείων που έχουν σαν στόχο να εξαλείψουν ότι χριστιανικό, ελληνικό και ευρωπαϊκό υπάρχει, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχος.

Είμαστε όλοι μάρτυρες των εικόνων που βλέπουμε στα ελληνικά νησιά με ορδές φανατικών ισλαμιστών να κάνουν πλιάτσικο στα μαγαζιά των Ελλήνων. Ζούμε στην εποχή που “πρόσφυγες” πήγαν στην εκκλησία του Μόλυβου, την χρησιμοποίησαν σαν απόπατο και πασάλειψαν τα σκατά τους πάνω στις εικόνες των Αγίων. Βλέπουμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας τις σημαίες του ISIS να κυματίζουν στα σοβαρά επεισόδια με την Αστυνομία στην Ουγγαρία, στη Γερμανία, στη Γαλλία. Είναι θέμα χρόνου στο όνομα του Αλλάχ ο “πρόσφυγας” να σφάξει έναν οικογενειάρχη στη Μυτιλήνη για να του κλέψει την κάμερα, όπως έγινε πρόσφατα στην Αθήνα. Είναι απλά θέμα ημερών αυτό το φαινόμενο να εξελιχθεί σε θανατηφόρες επιθέσεις με θύματα αθώα παιδιά. Όπως τις εικόνες που είδαμε όλοι μας με πτώματα 5χρόνων να τα ξεβράζει η θάλασσα γιατί ο δουλέμπορος πατέρας του δεν έχει ιερό και όσιο παρά μόνο το χρήμα. Αυτές τις εικόνες που σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια για να ευαισθητοποιούν τους αδαείς και τους ευκολόπιστους. Αυτούς που βλέπουν πάντα ότι τους δείχνουν με το δάχτυλο τους τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και χάνουν την μεγάλη εικόνα.

Η λέξη πρόσφυγας στην εποχή που ζούμε έχει χάσει την σημασία της. Για εμάς, πρόσφυγες είναι τα παιδιά που τους έχουν σκοτώσει τον πατέρα και την μάνα και τους έχουν γκρεμίσει τα σπίτια οι βόμβες.  Για εμάς, πρόσφυγες είναι οι μανάδες που τους έχουν σκοτώσει τους γιούς στα χώματα του τόπου τους, κάτω από την σημαία της πατρίδας τους. Για εμάς, πρόσφυγες είναι οι γυναίκες που τους έχουν σφάξει τους άνδρες χωρίς να αρνηθούν να πολεμήσουν για τον τόπο τους.

“Πρόσφυγες” για τους νεοευρωπαίους, νεοκουλτουριάδηδες, δήθεν ευαισθητοποιημένους είναι οι ισλαμιστές με τα Αρμάνι και τα iPhone που γεμίζουν την Ευρώπη καλυπτόμενοι πίσω από τα φουστάνια και το κλάμα των ανήλικων. Ας ξυπνήσουν όλοι από τον ύπνο του Δικαίου και ας δουν κατάματα την αλήθεια.

Εκ φύσεως ανώτεροι…”