“Sexy Christians”: Ιερό, έντονο και πολύχρωμο rock n' roll

Μια συζήτηση λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή αυτοί που συνδύασαν τις λέξεις "χριστιανός" και "σέξυ" στην ίδια πρόταση

| 26/12/2016

Τα δικά μας παιδιά της Unrest Production και οι μάγοι του ιστορικού φανζιν Merlin’s Box ετοιμάζουν την Τρίτη στις 27 Δεκέμβρη ένα παντοδύναμο live αποχαιρετισμού του 2016 και προετοιμασίας υποδοχής του 2017. Όπως μας ενημερώνουν οι ίδιοι: 

“Μέσα στην καρδιά των γιορτών, λίγο πριν τον αποχαιρετισμό του 2016 (μπρρ) και την υποδοχή του 2017 (για να δούμε), η χριστουγεννιάτικη διάθεση αναζωογονείται μέσα από τη συνάντησή της με τη καταστροφική μαγεία του Rock ‘n Roll. Στις 27 Δεκέμβρη (Τρίτη) στο κέντρο της Αθήνας και στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδρικτώνος 17 & Πατησίων)

Oι μάγοι του Merlin’s Music Box και οι θορυβώδεις της Unrest Productions παρουσιάζουν τρεις από τις πιο νέες και ενδιαφέρουσες μπάντες της Αθήνας: Τους Sexy Christians, τους The Dead Dranks και τους Jet Black που ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διαφορετικό μουσικό ροκ χριστουγεννιάτικο πάρτυ. (Στο οποίο φυσικά θα επικρατήσει ένας εντελώς παράξενος, ακατάλληλος, απροσάρμοστος και πανέμορφος μουσικά και γενικότερα αισθητικά χαμός. αλλά αυτά να μην τα λέμε να ερθετε να τα δείτε, έτσι θα γίνουν πάντως, εμείς σας προειδοποιήσαμε και αμαρτία ουκ έχουμε)”.

Σε αυτό το φόντο βρεθήκαμε λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή με τους Sexy Christians, μία θα έλεγε κανείς αρκετά ενδιαφέρουσα, πολυσυζητημένη και αλανιάρικη φρέσκια ροκ εν ρολ μπάντα των Αθηνών, για μία σύντομη, περιεκτική και αντίστοιχη της φήμης τους συζήτηση.

sexybanner

[hr]

Κάντε μας μια παρουσίαση του εαυτού σας. Σα να μην σας ξέρουμε καθόλου. Τι μουσική παίζετε; Τι δουλειές έχετε κάνει μέχρι τώρα;

[hr]

Είμαστε πολύ όμορφοι, σαγηνευτικοί και ιδιοφυείς. Παίζουμε rock ‘n roll του μέλλοντος. Κυκλοφορήσαμε το ”God Proudly Presents” πριν κάποιους μήνες, το οποίο θα περάσουν πολλά χρόνια για να αναγνωριστεί όσο του αξίζει. Νομίζω αυτά αρκούν, μην πούμε και πολλά.

[hr]

Γιατί σας λένε Sexy Christians ρε αθεόβοφοι?

[hr]

Ήταν η τελευταία επιθυμία της γιαγιάς του πρώην σαξοφονίστα μας. Λίγο πριν χαιρετήσει, του είπε ότι όταν θα στέκεται στο κατώφλι του παραδείσου και θα την ρωτήσει ο Άγιος Πέτρος, θέλει να του απαντήσει ότι αυτή μας ονόμασε The Sexy Christians. Ήθελε τη θέση της στο παράδεισο η γιαγιά. ΄Η μήπως στην κόλαση?

sexy5

 

[hr]

Ηχητικά νιώθετε ότι βάσει και αυτής της τελευταίας δισκογραφικής προσπάθειας κατασταλάζετε προς τα κάπου ή δεν σας νοιαζει κάτι τέτοιο; Πως θα προσδιορίζατε – περιγράφατε τη μουσική που παίζετε με 3-4 το πολύ λέξεις?

[hr]

Μας ενδιαφέρει πολύ να ωριμάζουμε μουσικά. Όχι ακριβώς να κατασταλάξουμε κάπου αλλά να παίζουμε ό,τι μας εκφράζει και να το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα περιγράφαμε τη μουσική μας ως όμορφη, σαγηνευτική και ιδιοφυής.

[hr]

Αγαπημένες μπάντες; επιρροές; έχετε όλοι τα ίδια μουσικά ακούσματα; Δώστε αντανακλαστικά την κοινή σας συνισταμένη σε ελληνόφωνα και αγγλόφωνα γκρουπ, καλλιτέχνες.

[hr]

Βασικές μας επιρροές είναι οι Duoyu, oi Τhe Sinsons, η πρώτη περίοδος των Behemoth, οι Τhe Jesus and Mary Chain, οι Dead Dranks και γουστάρουμε πολύ όλα τα ακυκλοφόρητα των Beatles.

sexy3

[hr]

Ζούμε στην “περίοδο της κρίσης”, εδώ και καιρό. Επηρεάζει αυτό τη μουσική σας είτε όσον αφορά τυχόν οικονομικά εμπόδια στο να λειτουργήσετε είτε τις σκέψεις σας τους στίχους σας τις απόψεις σας.

[hr]

H αλήθεια είναι ότι μας έχει επηρεάσει. Βγάζουμε όλο και περισσότερα χρήματα. Οι σκέψεις μας και οι απόψεις μας είναι σε μία άλλη διάσταση που δεν είναι του παρόντος να τις αναλύσουμε, γι’ αυτό σε καλούμε σε πριβέ συνάντηση μετά το live να στις αναπτύξουμε. Ντύσου λιτά. ( για τους στίχους ουδέν σχόλιο).

[hr]

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τις μέχρι τώρα δισκογραφικές σας απόπειρες – εμπειρίες; Τι πλάνα υπάρχουν για τη μπάντα από εδώ και στο εξής;

[hr]

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΙΣΚΟ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΙΣΚΟ! ΝΑΙ!

[hr]

Παίζετε στο λεγόμενο και Α Sexy Drank Christmas! live στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus στις 27 Δεκέμβρη. Τι να περιμένουμε εκεί;

[hr]

Είναι η στιγμή που πρέπει να πούμε κάτι καλό για το live, ότι θα γίνει χαμός, ότι θα παίξουμε δυνατά, ότι θα χορέψουμε, ότι θα περάσουμε τέλεια και ότι θα είναι η καλύτερη βραδιά του κόσμου. Ντάξει, μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει.

[br]

Δείτε εδώ το νέο -μόλις κυκλοφόρησε- βίντεο κλιπ των The Sexy Christians:

 

ΙΝΦΟ: 27 Δεκέμβρη, ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17 – Αθήνα, 2108824383, έναρξη: 8:30, είσοδος: 7 ευρώ. Line Up: The Jet Black, The Dead Dranks, The Sexy Christians

sexyposter