Από την ανεξάρτητη εγχώρια σκηνή

Οι StarWound και οι Empty Frame ζωντανά στο Death Disco την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

| 23/01/2017

Δυο από τις πιο ατμοσφαιρικές μπάντες της εγχώριας μουσικής σκηνής ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον underground χώρο του Death Disco, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Οι StarWound με το χαρακτηριστικό rock – cabaret ήχο τους και τη θεατρικότητα των στίχων τους θα μας παρασύρουν στα μονοπάτια των ηρώων της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”,  αλλά και σε γνώριμους ήχους αγαπημένων καλλιτεχνών όπως οι Nina Simone, Tom Waits, Melody Gardot, Florence and the machine…

Οι Empty Frame , καθιερωμένοι ως μια από τις καλύτερες και πιο πρωτοπόρες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, ξεχωρίζουν  για τις γεμάτες δυναμισμό και ένταση συναυλίες τους. Με… βαριά όπλα τον λυρισμό, τις εντυπωσιακές μελωδίες και τις δυνατές κιθάρες θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικά ηχοχρώματα, αφού μεταπηδούν με ευκολία από τη folk στην rock και από το indie σε πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 6 ευρώ

Facebook event: https://www.facebook.com/events/180886432391503/

Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, 105 54, Ψυρρή, Αθήνα

Πληροφορίες για τα σχήματα:

www.facebook.com/emptyframeband

emptyframe.bandcamp.com

www.facebook.com/StarwoundBand

starwound.bandcamp.com

Artwork – Aφίσα: Λουίζα Καραγεωργίου

Tο “Periodiko.gr” προσφέρει στους αναγνώστες του δυο μονές προσκλήσεις. Στείλτε όνομα, επίθετο και τηλέφωνο στο inbox του “ToPeriodiko.gr” στο Facebook και θα σας ενημερώσουμε.

Κατά βάθος θα ήθελε να παίζει μουσική, αλλά επειδή αυτό το τρένο χάθηκε, γράφει για αυτή και βέβαια όχι από επάγγελμα αλλά από πάθος. Έπειτα από πολυετή θητεία σε περιοδικά και εφημερίδες κατέληξε στο απάνεμο(;) λιμάνι του toperiodiko.gr…