Ο Καραγκιόζης στον μπερντέ και στη σκηνή

Με το θίασο σκιών του Τάσου Γεωργίου και τον Τάκη Βαμβακίδη

| 14/02/2015

Ο Θίασος Σκιών του Τάσου Γεωργίου και ο εμψυχωτής του ρόλου του Καραγκιόζη, εδώ και είκοσι χρόνια, Τάκης Βαμβακίδης, παρουσιάζουν μια σειρά από μοναδικές παραστάσεις που παντρεύουν τη μαγεία του μπερντέ με τη θεατρική σκηνή! 

Με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο κάθε εβδομάδα, που βασίζεται στις κλασσικές διαχρονικές ιστορίες του Θεάτρου σκιών, διανθισμένες με ατάκες και αυτοσχεδιασμούς που τις επικαιροποιούν στο σήμερα, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, με τον αυθορμητισμό και το μοναδικό χιούμορ τους, διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Με καρδιά τον μοναδικό καραγκιοζοπαίχτη Τάσο Γεωργίου και τον Τάκη Βαμβακίδη που εμφανίζεται ζωντανά στην σκηνή ως καραγκιόζης, η παράσταση διασκεδάζει, συγκινεί και συνεχίζει την παράδοση του θεάτρου σκιών με έναν μοναδικό τρόπο.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί εκπαιδευτικό παιχνίδι για τα παιδιά με τον Τάκη Βαμβακίδη και κάθε παιδί παίρνει δώρο μια φιγούρα.

Κάθε Κυριακή και μια διαφορετική παράσταση, από 8 Φεβρουαρίου στις 12.15 το μεσημέρι, στον κινηματογράφο Studio new star art cinema (Σταυροπούλου 33) στην πλατεία Αμερικής.

INFO

Θίασος Σκιών Τάσος Γεωργίου,  ζωντανά επί σκηνής ο Τάκης Βαμβακίδης

Κάθε Κυριακή από τις 8 Φεβρουαρίου, Ώρα έναρξης 12:15

Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ με δώρο φιγούρα θεάτρου σκιών

Studio new star art cinema

Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής

Τηλ κρατήσεων: 2108640054, 6981026168

Site: www.karagiozis.net.gr